SabahRhinos.com new look

November 3rd, 2008 by mrBadak | Filed under Website.

I’m happy to unleash this new look to the frontpage of SabahRhinos.com!

Many of the pages are without content yet – I will work on that as and when SAFA releases information regarding new players & management team. FAM website is also closed at the moment so I can’t get the schedule for the new season.

Since I’ve transferred all the news content to wordpress from the previous CMS (Joomla), there might be a few missing images here and there. I’ll fix that in stages.

Anyway, let me know how you like this new interface! Leave some comments!

Tags: ,

22 Responses to “SabahRhinos.com new look”

  1. anak_badak | 3/11/08

    Hello MrB!,

    Soooooo nice la :P

  2. K M FOO | 3/11/08

    I am really surprised and feel proud of your improvement in the new look, well done.

    Being a Sabahan working in KL, my heart is always with Sabah and Rhinos and I always make it a point to be at the Stadium if our Sabah team visit KL or Selangor.

    Keep up the good work.

  3. Ed | 3/11/08

    Congrats boss, u did it again hehehe

    p/s: ni comment pasal ko minta sana VIP ha ha ha

  4. Agus Rnu | 4/11/08

    New Look, New Aspiration, New Mission..go go rhinos, Kita Sungu tu Seladang, Kenari, Jengking dll..next season will be ours..jom kita p stadium beramai-ramai

  5. jry | 5/11/08

    kasi tanjam sikit tanduk badak tu….. baru sandi mau sungu durang…

  6. Den | 12/11/08

    siuk, yg penting kita mo yg data terkini, brula x susa2 mo cari, trus bleh kasi masuk dlm football manager hahahahaha

  7. FERI | 14/11/08

    SABAH TATAP

  8. OnE | 21/11/08

    Kepada pemain SABAH yang telah berhijrah keluar daripada pasukan SABAH (RONI HARUN, SUMARDI HAJALAN, BOBY GONZALES), saya menyeru agar anda kembali kepada pasukan bola sepak SABAH untuk meningkatkan kembali era kegemilangan SABAH, seperti pada era JAMES WONG dan HASAN SANI. Ingat anda dilahirkan di SABAH dan tembuni anda berada di SABAH, walau pun nama anda di julang dinegeri lain, tetapi apa guna nama anda di anggap penghianat di negeri sendiri , demi mengejar gaji yang lumayan anda sanggup meninggalkan pasukan SABAH, yang telah melahirkan anda sebagai pemain bola sepak profesdional, tetapi apabila anda sudah Berjaya, anda telah berpaling tadah kepada pasukan SABAH ( SYABAS SAYA UCAPKAN!!). .

    P/S: majulah sukan bola sepak negeri sabah.

  9. Wagimin Wagiman | 24/11/08

    well done for the NEW LOOK OF SABAH RHINOS…Kepada PENGURUSAN pasukan Sabah,teruskan pencarian pemain2 yang berjuang demi maruah pasukan Sabah itu sendiri…Saya tatap menyokong pasukan Sabah…SABAH TATAP

  10. badz | 6/12/08

    for the all sabahan players….

    keep moving…walaupun dimna mu bermain , bermain lah dengan berfikiran matang.tidak semestinya orang sabah bermain di luar tidak bermaruah.Yang penting ingat asal usul kita orang sbah.Jangan pedulikan kritikan yang tidak membina..

  11. Moon WaLk | 6/12/08

    2 thumbs up!This new look absolutely way better than the old one.Definitely will visit frequently.Hoping that more news on Sabah Rhinos coming soon…

  12. moro | 11/12/08

    nice…cute…
    to all sabahan players….

    good luck…buktikan yang negeri kita juga melahhirkan pemain yang berkualiti dan berjaya dalam negera. Sabah tatap bule bah.

  13. bulieng | 5/01/09

    kalu sayalah… pemain-pemain sabah yang berhijrah tu tetap berjiwa sabah. cuma durang cari pengalaman dan pendedahan di tampat orang lain. apa pun saya tatap sukung durang. sekurang-kurangnya ada juga pasukan lain yang di sukung selain sabah demi pembangunan bola sepak NEGARA. Mudah-mudahan durang buli meningkat di tampat lain supaya mutu permainan durang lebih berkualiti. Biasanya semakin ramai coach yang durang jumpa maka semakin banyak teknik dan taktik yang durang belajar. Majulah Bola sepak Untuk SABAH dan NEGARA juga.

  14. gonong | 6/01/09

    sabah tatap d hatiku..

  15. gonong | 6/01/09

    kanapa nda lantik justin ganai jd coach..sia rasa dia paling sesuai sebab dlm satu team komunikasi sesama player dgn jurulatih paling penting

  16. gonong | 6/01/09

    badz..ko c dadi ka..

  17. bulieng | 7/01/09

    yakan… kelly tham dan justin ganai pernah membawa kejayaan bagi sabah. Banyak lagi jurulatih yang bagus-bagus berasal dari sabah… James Wong, Hassan Sani… durang tu pun buli kita pinjam mangkali untuk turun padang untuk meningkatkan motivasi pemain. Hidup Sabah…

  18. kungkurad | 4/02/09

    Bila buli langkap semua ni website…sia mau tingu itu “history” si pangadil butak dari itali pula keluar…mau tingu lagi tu statistik..lagi2 dia yang keluar….tapi yang penting sia tau bila itu tikit jual di stadium likas…wakakakak….bila laa lagi sabah mau jadi team paling kuat di malaysia…macam zaman dorang c gerald mojiliu…dulu2…

  19. bulieng | 8/02/09

    ya ba….sia pun tertunggu2 sabah jadi pasukan digeruni mcm zaman matlan kah… bukan tidak sukung sabah tapi kalau lah ada formula terbaik untuk membolehkan sabah ini hebat…… hemmmmm

  20. brmanz | 16/02/09

    go2 rhinos..i blieve u al can do it

  21. brmanz | 16/02/09

    sa rasa kn….pmain sbh ni snang sngat ntk puas hti kalo mnang.so,sa hrap dorg ni blh ubh la..sty fcus ar

  22. Jsham | 19/02/09

    Mudah mudahan sabah fa 2009 ini jd mcm sabah fa 1995 angkat diala FA lg..Zainizam kena bekerja keras la Bersama Team semua..HIDUP MARJAN..mau tgk Sabah masujk Final Piala Malaysia..

Share Your Thoughts


Subscribe without commenting