Author Topic: Senaman Kemut (18pl)  (Read 14932 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ep71

  • Livin on A Prayer
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 4952
  • Popularity: +4/-0
  • Gender: Male
    • Hewie's Jerseys
Senaman Kemut (18pl)
« Reply #45 on: September 22, 2006, 04:04:34 AM »
matt, wang si podon akan dikembalikan ka klu nda betul?? ehehe :lol:

bah sia pun mau baca juga pengalaman2 org suda cuba ni senaman...si robben sia rasa pi level lain lagi utk senaman ni...kalah la ko nanti matt..ehehe :lol:  
Football Jerseys Grade A For Sale - PM me for more info or CLICK below
http://www.sabahrhinos.com/forum/index.php?topic=4050.0

Offline matt le blanc

  • Purely Sabahan and A Gunner
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 7212
  • Popularity: +11/-29
  • Gender: Male
  • Live Along With SR.COM
Senaman Kemut (18pl)
« Reply #46 on: September 22, 2006, 09:30:41 PM »
Quote
matt, wang si podon akan dikembalikan ka klu nda betul?? ehehe :lol:

bah sia pun mau baca juga pengalaman2 org suda cuba ni senaman...si robben sia rasa pi level lain lagi utk senaman ni...kalah la ko nanti matt..ehehe :lol:
dia ada skill dia sendiri bah...cikgu lain2...nda sama...anyway sya punya factory pun tutup sudah ni...unless klu tertambah lagi satu quota lah...hehehehehe :P  
It's better to die on something rather than living for nothing...

Offline super_robben

  • ultra super heroes
  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 2302
  • Popularity: +0/-2
  • Gender: Male
Senaman Kemut (18pl)
« Reply #47 on: September 22, 2006, 11:00:41 PM »
Quote
silaka ko podon...bah siou lah kio...anyway, sya dpt tips dari uncle benggali di sini tempat sya kerja...klu dlm bersenggama...posisi dari siring paling berkesan... ko aim dari sebelah kanan lah tapi...cuma kena lakukan mcm time tahap kesuburan pasangan anda tinggi lah...bah puas hati ko podon...sya nda sempat mo cuba coz org umah sya sudah kana ikat (caesarean 3 kali bah)...ko cuba lah nanti ko kasi tau sya result dia ahhh...klu betul ko kana bagi sya pengeras...klu nda ko jgn sogit sama sya tau...good luck...
Ada la karang tadapat anak pundan ni tau.... silap2 si Podon ni masih perawan ni tau.. kui kui kui......
~ groove with me ~

Offline matt le blanc

  • Purely Sabahan and A Gunner
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 7212
  • Popularity: +11/-29
  • Gender: Male
  • Live Along With SR.COM
Senaman Kemut (18pl)
« Reply #48 on: September 23, 2006, 12:01:30 AM »
sya rasa dia ni saja mo tau teknik yg lain bah...novian skill sudah bah dia ni...
It's better to die on something rather than living for nothing...

Offline super_robben

  • ultra super heroes
  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 2302
  • Popularity: +0/-2
  • Gender: Male
Senaman Kemut (18pl)
« Reply #49 on: September 23, 2006, 12:34:07 AM »
NI yang sia malas sama Podon ni.. mau kuriks somua skil tapi inda mau datang kasi tayang muka bila ada gathering.... asal tinguk bola cakap kunu dia duduk dakat Scoreboard...
~ groove with me ~

Offline matt le blanc

  • Purely Sabahan and A Gunner
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 7212
  • Popularity: +11/-29
  • Gender: Male
  • Live Along With SR.COM
Senaman Kemut (18pl)
« Reply #50 on: September 23, 2006, 01:41:27 AM »
Quote
NI yang sia malas sama Podon ni.. mau kuriks somua skil tapi inda mau datang kasi tayang muka bila ada gathering.... asal tinguk bola cakap kunu dia duduk dakat Scoreboard...
skill kampungan...steady ko podon...
It's better to die on something rather than living for nothing...

Offline Salimpodon

  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 3869
  • Popularity: +0/-1
Senaman Kemut (18pl)
« Reply #51 on: September 23, 2006, 11:01:42 AM »
cit.. kurang asam kamu... bilang aku perawan... nanti aku jumpa kamu kasi sunat bingkuk anu kamu... mat kenapa sampai 3 kali caeserean... jgn2 teknik ko tu yg bikin begoitu...  

Offline super_robben

  • ultra super heroes
  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 2302
  • Popularity: +0/-2
  • Gender: Male
Senaman Kemut (18pl)
« Reply #52 on: September 23, 2006, 04:12:06 PM »
C-Section ni Podon bukan pasal teknik ni.. tingu empunya badan yang mengandung bah...  nanti sia kasi vasektomi la kau ni karang...  
~ groove with me ~

Offline alex4192

  • President Stacy Fans at Sabahrhinos.com
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 5253
  • Popularity: +2/-24
  • Gender: Male
  • President Stacy Fans at Sabahrhinos.com
    • http://profiles.friendster.com/31235807
Senaman Kemut (18pl)
« Reply #53 on: September 23, 2006, 04:25:53 PM »
Dog skil.....ke...he...he...  

Offline matt le blanc

  • Purely Sabahan and A Gunner
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 7212
  • Popularity: +11/-29
  • Gender: Male
  • Live Along With SR.COM
Senaman Kemut (18pl)
« Reply #54 on: September 23, 2006, 05:47:55 PM »
Quote
cit.. kurang asam kamu... bilang aku perawan... nanti aku jumpa kamu kasi sunat bingkuk anu kamu... mat kenapa sampai 3 kali caeserean... jgn2 teknik ko tu yg bikin begoitu...
bukan pasal skill tapi pasal nasib lah...nda pa bah...yg penting benda tu masih terpelihara dan sentiasa panasssss...belum tercemar dan maintain dari size (di jamin mattleblanc incorperated and associates)...hehehehehehehe....cilakui...
It's better to die on something rather than living for nothing...

Offline matt le blanc

  • Purely Sabahan and A Gunner
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 7212
  • Popularity: +11/-29
  • Gender: Male
  • Live Along With SR.COM
Senaman Kemut (18pl)
« Reply #55 on: September 23, 2006, 06:04:38 PM »
Quote
nanti aku jumpa kamu kasi sunat bingkuk anu kamu
ko ckp pasal bengkok hah ambil ni tips lagi...

Kebengkokan zakar perlu dirawat supaya persetubuhan dapat dilakukan dengan sempurna. Cara yang biasa dilakukan ialah pembedahan untuk membuang ketulan tisu yang keras.

Cara itu sedikit sebanyak akan mengakibatkan zakar mengecil. Kaedah rawatan terkini untuk lelaki yang mempunyai zakar bengkok akibat parut yang terjadi akibat ‘patah’ mengunakan alat penarik otot zakar atau ‘penile extender’ yang dikenali sebagai alat ‘andropenis’ (www.andromedical.com).

Alat itu dapat menarik liang otot zakar sambil meluruskan otot yang terbengkok menjadi lurus dalam masa empat hingga enam bulan.  
It's better to die on something rather than living for nothing...

Offline matt le blanc

  • Purely Sabahan and A Gunner
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 7212
  • Popularity: +11/-29
  • Gender: Male
  • Live Along With SR.COM
Senaman Kemut (18pl)
« Reply #56 on: September 23, 2006, 06:09:04 PM »
[size=8]Rangsang lelaki[/size]


KAJIAN terbaru dijalankan sebuah universiti di Amerika Syarikat mendapati, lelaki hanya fikirkan mengenai seks apabila berdepan wanita, lebih-lebih lagi jika wanita itu menarik, seksi dan memiliki bentuk badan menggiur

Fikiran lelaki pasti terus melayang ke senario persetubuhan dan ketika itu mata hitamnya menjadi meluas dan dia kemudian pasti mendapati dirinya mencapai ereksi sangat mencabar.

Justeru, pendapat lelaki hanya fikirkan seks apabila bersemuka dengan wanita seksi nampaknya betul. Tidak hairan sesetengah kaum dan agama menetapkan pemakaian purdah atau menutup aurat untuk wanita supaya tidak mencabar imginasi seksual lelaki.

Sehubungan itu, memakai purdah satu syor tepat yang tidak perlu dipertikaikan.

Berbeza dengan wanita, mereka tertarik kepada ketampanan dan budi pekerti seseorang lelaki dan bukan kepada aspek fizikalnya. Apabila wanita berasa selesa dan selamat dengan lelaki, mereka akan mula membuka dirinya untuk didekati.

Jika wanita itu mula percaya kepada lelaki, mereka tidak akan teragak-agak untuk meningkatkan tahap hubungan mereka ke peringkat lebih serius.

Persepsi seksi kepada wanita bukan hanya kepada aspek fizikal, tetapi keterampilan diri lelaki berkenaan. Ia tidak terhad kepada ciri ‘machonya’ saja.

Lelaki yang memiliki keterampilan diri yang diidami wanita akan mendapati dirinya ‘laris’ apabila wanita akan mudah dan sentiasa cuba mendekatinya.

Malah, tidak keterlaluan dikatakan ada wanita tidak teragak-agak melamar seseorang lelaki apabila mereka mula menaruh kepercayaan kepadanya.

Perlu diingatkan, wanita kini lebih memilih dan jika mendapati lelaki itu calon secocok, mereka tidak akan teragak-agak untuk menawannya. Ia bukan perbuatan aib untuk wanita.

Malah, perbuatan menawan seseorang yang diminati, walaupun mereka wanita, sangat digalakkan. Ini terbukti apabila Siti Khatijah melamar Nabi Muhammad kerana mendapati baginda berperwatakan mulia, jujur dan tampan. Justeru, mana-mana wanita Islam boleh mencontohi Siti Khatijah.

bkn apa...tips ni sempena bulan puasa bah...selamat berpuasa kpd semua muslim and muslimin...
It's better to die on something rather than living for nothing...

Offline allan4979

  • futbol/dart lover
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 3176
  • Popularity: +1/-0
  • Gender: Male
Senaman Kemut (18pl)
« Reply #57 on: September 23, 2006, 07:08:49 PM »
info yg menarik matt..sesuai di baca time2 mo ramadan mcm ni.avatar ko pun sesuai sekali utk bulan ramadan :D

yup..selamat berpuasa juga utk suma muslimin dan muslimat..

Offline matt le blanc

  • Purely Sabahan and A Gunner
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 7212
  • Popularity: +11/-29
  • Gender: Male
  • Live Along With SR.COM
Senaman Kemut (18pl)
« Reply #58 on: September 23, 2006, 09:10:49 PM »
Quote
avatar ko pun sesuai sekali utk bulan ramadan :D

 
thank you...cetak rompak punya bah tu...ramadan edition...
It's better to die on something rather than living for nothing...

Offline Salimpodon

  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 3869
  • Popularity: +0/-1
Senaman Kemut (18pl)
« Reply #59 on: September 23, 2006, 10:36:26 PM »
Quote
C-Section ni Podon bukan pasal teknik ni.. tingu empunya badan yang mengandung bah...  nanti sia kasi vasektomi la kau ni karang...
aina mana tau pasal stail tu... mau buat kajian ni tau...