Author Topic: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009  (Read 6673 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Balayon

  • Geng Tatap
  • ***
  • Posts: 348
  • Popularity: +2/-0
  • Gender: Male
  • Huhu...
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #30 on: March 02, 2009, 07:31:05 PM »
tq guys...next time hopefully buli join lagi SabahRhinos main paintball kekekek...

i had fun & we all had fun especially ada free makanan nie kekekek...

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away. ~ GEORGE CARLIN ~

Offline Pride

  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 1158
  • Popularity: +1/-0
    • http://
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #31 on: March 02, 2009, 08:47:40 PM »
Next time kita prepare awal2... manatau ada another tournament this year....

Memang enjoy lah the whole day... Looking forward for next tournament.....

Offline ep71

  • Livin on A Prayer
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 4952
  • Popularity: +4/-0
  • Gender: Male
    • Hewie's Jerseys
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #32 on: March 02, 2009, 10:44:58 PM »
well done guys..kalah menang belakang cerita la..yg penting kamu siok... ;-)

p/s:eye-candy punya gambar teda ka? :P
Football Jerseys Grade A For Sale - PM me for more info or CLICK below
http://www.sabahrhinos.com/forum/index.php?topic=4050.0

Offline Kayoti

  • LFC 4ever
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 10049
  • Popularity: +13/-1
  • Gender: Male
  • 18+5 > 19+3...We are STILL the BEST !!! :P
    • http://www.newsnow.co.uk/newsfeed/?name=Liverpool
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #33 on: March 03, 2009, 09:43:53 AM »
ya ya...we had fun....and next time we will be more prepared!! Bah! nanti kita arranged main paintball at least once in 2 months...macam?? hujung bulan time sdh gajilah....hehehe...

p/s-balayon? teda gambar2 lagikah? hehehe ;-)
YNWA....

Offline empty

  • Unauthorized Member
  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 1244
  • Popularity: +2/-2
    • http://aculturedleftfoot.wordpress.com/trophy-cabinet/
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #34 on: March 03, 2009, 11:28:29 AM »
ya ya...we had fun....and next time we will be more prepared!! Bah! nanti kita arranged main paintball at least once in 2 months...macam?? hujung bulan time sdh gajilah....hehehe...

p/s-balayon? teda gambar2 lagikah? hehehe ;-)

ya bah balayon gambar sia langsung tiada sia merajuk ni...
jgn jak ko post gambar dr D'Junction jak la

Offline yatieeanis

  • On Trial
  • Posts: 4
  • Popularity: +1/-0
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #35 on: March 03, 2009, 07:08:53 PM »
Hi guys!

Kami Team Riverside Syndicate dari Labuan mau mengucapkan berbanyak-banyak1000x terima kasih atas semangat kesukanan yang ditunjukkan sepanjang tournament...........Dan....paling best n very3000x TQ cos pellets yang dibagi malam lps kita fight membawa tuah kepada pasukan kami...sebab pellets tu menyebabkan kami diisytihar JUARA kategori Rookie bagi kali ke-2 selepas Labuan Open ari tu....(lain kali kalau kita jumpa dimana-mana tournament paintball kasi lagi ah!!!!! :) ;-) :D :P)....


Offline Ed

  • Great Emperor
  • Super Mod
  • Geng Karas
  • *****
  • Posts: 2804
  • Popularity: +5/-0
  • Gender: Male
  • - he who hesitates is lost -
    • Aut Vincere Aut Mori
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #36 on: March 03, 2009, 09:14:48 PM »
Greetings Riverside hahaha no problemo, actually malam tu memang sudah penat sangat bah heheheh kami pun semua mau ciao sudah tu time

hehehe

-Ed-
- We will try it out with you, ye that have harried and held,
- Ye that have bullied and bribed, tyrants, hypocrites, liars!

Offline Balayon

  • Geng Tatap
  • ***
  • Posts: 348
  • Popularity: +2/-0
  • Gender: Male
  • Huhu...
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #37 on: March 04, 2009, 12:09:51 AM »
ya ya...we had fun....and next time we will be more prepared!! Bah! nanti kita arranged main paintball at least once in 2 months...macam?? hujung bulan time sdh gajilah....hehehe...

p/s-balayon? teda gambar2 lagikah? hehehe ;-)

ya bah balayon gambar sia langsung tiada sia merajuk ni...
jgn jak ko post gambar dr D'Junction jak la

alalalala...sorry guys huhuhuhu...nanti sa kasi upload blum save pi pc kekekek...sabariah nanti ada tue kena kekekek...sory 4 e' delay huhuhu...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away. ~ GEORGE CARLIN ~

Offline Kayoti

  • LFC 4ever
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 10049
  • Popularity: +13/-1
  • Gender: Male
  • 18+5 > 19+3...We are STILL the BEST !!! :P
    • http://www.newsnow.co.uk/newsfeed/?name=Liverpool
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #38 on: March 04, 2009, 01:06:13 AM »
Hi guys!

Kami Team Riverside Syndicate dari Labuan mau mengucapkan berbanyak-banyak1000x terima kasih atas semangat kesukanan yang ditunjukkan sepanjang tournament...........Dan....paling best n very3000x TQ cos pellets yang dibagi malam lps kita fight membawa tuah kepada pasukan kami...sebab pellets tu menyebabkan kami diisytihar JUARA kategori Rookie bagi kali ke-2 selepas Labuan Open ari tu....(lain kali kalau kita jumpa dimana-mana tournament paintball kasi lagi ah!!!!! :) ;-) :D :P)....



welcome riverside to sr.com!! Tahniah!! memang kamu berhak menang....well organised!! Next time...hmm..susah sikit mo bagi coz mungkin kita jumpa di final?? heheheh.....till next time..... ;-) ;-) Good luck and hope to see u guys again in other tournament!! ;-)
YNWA....

Offline kim

  • Global Mod
  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 2801
  • Popularity: +10/-0
  • ALLEZ JUSTINE
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #39 on: March 04, 2009, 05:24:08 AM »
Ni paintball tournament ni.. untuk lelaki sija ka? atau mixed of men and women in a team?
Justine Henin - I dont have the feeling that I was born to be famous, I was born to play tennis...

Offline Kayoti

  • LFC 4ever
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 10049
  • Popularity: +13/-1
  • Gender: Male
  • 18+5 > 19+3...We are STILL the BEST !!! :P
    • http://www.newsnow.co.uk/newsfeed/?name=Liverpool
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #40 on: March 04, 2009, 06:00:27 AM »
Ni paintball tournament ni.. untuk lelaki sija ka? atau mixed of men and women in a team?

mostly guys but ada juga mixed team....... ;-)
YNWA....

Offline empty

  • Unauthorized Member
  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 1244
  • Popularity: +2/-2
    • http://aculturedleftfoot.wordpress.com/trophy-cabinet/
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #41 on: March 04, 2009, 03:59:08 PM »
Hi guys!

Kami Team Riverside Syndicate dari Labuan mau mengucapkan berbanyak-banyak1000x terima kasih atas semangat kesukanan yang ditunjukkan sepanjang tournament...........Dan....paling best n very3000x TQ cos pellets yang dibagi malam lps kita fight membawa tuah kepada pasukan kami...sebab pellets tu menyebabkan kami diisytihar JUARA kategori Rookie bagi kali ke-2 selepas Labuan Open ari tu....(lain kali kalau kita jumpa dimana-mana tournament paintball kasi lagi ah!!!!! :) ;-) :D :P)....



congratulation to team riverside kerana jadi juara...
kamu menang pun bukan pasal luck mmg kamu well organized mmg team riverside deserve it balik Labuan bawa beras wangi cap roda orang rmah pun hepi kan hehehe... :P :D :P :D

Offline T_Rex1301

  • Administrator
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 9704
  • Popularity: +10/-3
  • Gender: Male
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #42 on: March 04, 2009, 08:03:02 PM »
1st of all , congrats sabahrhinos paintabll for taking part in the KK Open Paintball Tournament . Menang kalah itu 2nd lah . yang penting kamu semua have fun , enjoy, gain some experience.. Sorry lah ndak dapat join kamu as a player. my time limited itu hari kamu pun tau lah itu cerita kan .. Kalau sabahrhinos punya pasal aku mesti join punya , tapi timing ndak ngam ....

Kalau kamu ada like 2- weeks gap before the tournament aku rasa ada chance mau ready kan .., tapi ndak apa .. without preparation pun kamu radu saja hehhe ok lah itu .. to the champ congrats and welcome to sr.com 


Offline yatieeanis

  • On Trial
  • Posts: 4
  • Popularity: +1/-0
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #43 on: March 04, 2009, 09:01:43 PM »
hahahha...conpom beras tu kami bawa balik labuan  ;-) :D...ya lah kami harap kita semua akan jumpa on next tourney...actually kami gembira dapat kenal wit u all... :D :D sama2lah kita memajukan sukan paintball di borneo walaupun di Labuan sukan ini masih baru lagi (team kami pun baru ja 3 bulan ditubuhkan..) harap2 dapatlah diberi tunjuk ajar @ tips2. ;-)

Offline Kayoti

  • LFC 4ever
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 10049
  • Popularity: +13/-1
  • Gender: Male
  • 18+5 > 19+3...We are STILL the BEST !!! :P
    • http://www.newsnow.co.uk/newsfeed/?name=Liverpool
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #44 on: March 04, 2009, 10:40:26 PM »
hahahha...conpom beras tu kami bawa balik labuan  ;-) :D...ya lah kami harap kita semua akan jumpa on next tourney...actually kami gembira dapat kenal wit u all... :D :D sama2lah kita memajukan sukan paintball di borneo walaupun di Labuan sukan ini masih baru lagi (team kami pun baru ja 3 bulan ditubuhkan..) harap2 dapatlah diberi tunjuk ajar @ tips2. ;-)

wah...baru ditubuhkan 3 bulan?? fuuuhh...buli tahan!!! Team kami pula sdh ditubuhkan agak lama....cuma kami(rookie) ni kali terakhir main ialah KK Open thn lalu....hehehehe...last minit jak baru kami decide to join ini tahun....anyway...player kami yg dulu sdh turn pro..... B)

Yupp...sama2 lah kita majukan sukan ni....... ;-)
YNWA....