Author Topic: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009  (Read 6549 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline empty

  • Unauthorized Member
  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 1244
  • Popularity: +2/-2
    • http://aculturedleftfoot.wordpress.com/trophy-cabinet/
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #45 on: March 05, 2009, 09:13:13 AM »
bah bila lagi mau main ni bergegar sudah tangan ni

Offline Pride

  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 1158
  • Popularity: +1/-0
    • http://
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #46 on: March 05, 2009, 09:17:10 AM »
bah bila lagi mau main ni bergegar sudah tangan ni

Bah kasi sound jak kalau ada mission baru... :D

Hilang sdh mark kena pallet tu hari.. time utk dpt mark baru...

Offline empty

  • Unauthorized Member
  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 1244
  • Popularity: +2/-2
    • http://aculturedleftfoot.wordpress.com/trophy-cabinet/
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #47 on: March 05, 2009, 12:30:25 PM »
Bah kasi sound jak kalau ada mission baru... :D

Hilang sdh mark kena pallet tu hari.. time utk dpt mark baru...

sia blum lagi kena mark...
org cakap ndak sah paintballer klau teda mark

Offline Kayoti

  • LFC 4ever
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 10048
  • Popularity: +13/-1
  • Gender: Male
  • 18+5 > 19+3...We are STILL the BEST !!! :P
    • http://www.newsnow.co.uk/newsfeed/?name=Liverpool
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #48 on: March 05, 2009, 01:17:42 PM »
sia blum lagi kena mark...
org cakap ndak sah paintballer klau teda mark

sia punya cop mohor di kepala pun mo hilang sdh..... :D
YNWA....

Offline Pride

  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 1158
  • Popularity: +1/-0
    • http://
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #49 on: March 05, 2009, 01:36:33 PM »
Prepare for 10 seconds :sweaty:  :term:..... game on  :gunb:



Offline Big Manc

  • The Unknown Soldier
  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 2377
  • Popularity: +2/-0
  • Gender: Male
  • Pain is temporary. Pride is forever.
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #50 on: March 05, 2009, 03:34:05 PM »
bah bila lagi mau main ni bergegar sudah tangan ni

Bah...mari lah join hari ahad ni di Penampang Point Paintball shooting a few rounds...amcm? Ok ka?
My biggest fear is not that I am inadequate. My biggest fear is that I am powerful beyond measure...

Offline Kayoti

  • LFC 4ever
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 10048
  • Popularity: +13/-1
  • Gender: Male
  • 18+5 > 19+3...We are STILL the BEST !!! :P
    • http://www.newsnow.co.uk/newsfeed/?name=Liverpool
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #51 on: March 07, 2009, 10:44:48 AM »
Trex!! Balayon!! mana gambar2 yg lain??  ^-^
YNWA....

Offline T_Rex1301

  • Administrator
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 9704
  • Popularity: +10/-3
  • Gender: Male
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #52 on: March 08, 2009, 11:03:05 AM »
Ya kan gambar ... emmm bahh aku tidur dulu , aku bangun nanti kalau ndak malas aku upload lah hehheheh

Offline Kayoti

  • LFC 4ever
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 10048
  • Popularity: +13/-1
  • Gender: Male
  • 18+5 > 19+3...We are STILL the BEST !!! :P
    • http://www.newsnow.co.uk/newsfeed/?name=Liverpool
Re: 2nd KK Open Paintball Tournament 2009
« Reply #53 on: March 11, 2009, 11:55:07 AM »
Ya kan gambar ... emmm bahh aku tidur dulu , aku bangun nanti kalau ndak malas aku upload lah hehheheh

ahem....msh tidur kah?? :P :P
YNWA....