Author Topic: Banner, Slogan Dan Semua Kata Semangat  (Read 8457 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DaGreat

  • Yours, truly
  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 2913
  • Popularity: +4/-1
  • Gender: Male
  • To the window
    • my blog
Banner, Slogan Dan Semua Kata Semangat
« on: January 27, 2005, 05:29:25 PM »
Sia cadangkan kita try laa buat banner apa2 laa untuk setiap match terutamanya home match Sabah. Buat la kain rentang besar2, jadi kalo setiap kali ada idea, buat lagi baru punya...

Yg paling sia suggest sekarang ialah untuk kasi naik semangat si Vun Ket Ming yg selama ini kita kasi lemah semangat... buat la banner besar2 untuk dia, cthnya

" Billyton, Even if others booing you, We Sabahrhinos.com Still support you! "

contoh seja laa..

ada lagi lain kasi sugest laa...
Chelsea made the Premier League interesting again..

Offline edrichanderson36

  • Geng Tatap
  • ***
  • Posts: 910
  • Popularity: +2/-0
  • Gender: Male
  • punya siok sebab balik2 sudah SABAH menang...:)
    • http://www.manutd.com
Banner, Slogan Dan Semua Kata Semangat
« Reply #1 on: January 28, 2005, 02:28:28 PM »
kita buat basar2 lepas tu kasi gantung sana belakang sabah punya bench.."SABAH TATAP.."
Glory.. Glory.. Man Utd..

SABAH... The New Premier League Champions 2010...

Offline Pride

  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 1158
  • Popularity: +1/-0
    • http://
Banner, Slogan Dan Semua Kata Semangat
« Reply #2 on: January 28, 2005, 05:21:11 PM »
Gantung di Pagar aras 1 tu Grand Stand..

Offline anak_badak

  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 2225
  • Popularity: +2/-1
  • Gender: Male
  • Kenapa bola dicipta??
    • Sarita Share
Banner, Slogan Dan Semua Kata Semangat
« Reply #3 on: January 28, 2005, 06:03:31 PM »
bah..apa lg buat la...kasi naik lg semangat diorg....
“If you are a fan and paying RM10 or RM7 … you will not comeback if you see a bad performance,” said Gary|| SAY NO TO HAWK!!

Offline ikhwani

  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 2720
  • Popularity: +0/-0
    • http://ais-putih.blogspot.com
Banner, Slogan Dan Semua Kata Semangat
« Reply #4 on: January 29, 2005, 05:50:06 AM »
duit bos??siapa support nie..kalau ada duit semua jadi nie...

SMD

  • Guest
Banner, Slogan Dan Semua Kata Semangat
« Reply #5 on: January 29, 2005, 01:08:16 PM »
Quote
duit bos??siapa support nie..kalau ada duit semua jadi nie...
duit boss besar lah bah yg sponsor...  :roll:  

Offline cai_elbyte

  • Global Mod
  • Geng Elite
  • ****
  • Posts: 3835
  • Popularity: +8/-0
  • Gender: Male
  • KISS AND HUG...
Banner, Slogan Dan Semua Kata Semangat
« Reply #6 on: January 29, 2005, 06:17:35 PM »
Kalu mau buat ngan pandai cakap saja....hulur2 ler RM10 ke? "maybank2u" kan ada...kasi masuk saja dekat akaun Mr.Badak...(kalu kita percaya dia lah)....tapi ni bosss boleh percaya punya.....hehehehee.

Offline Mammine

  • Geng Tatap
  • ***
  • Posts: 656
  • Popularity: +0/-0
    • http://
Banner, Slogan Dan Semua Kata Semangat
« Reply #7 on: January 29, 2005, 06:29:56 PM »
kalau orang perempuan...,,, on saja... kaum lelaki macam mana??

Offline maystie

  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 1114
  • Popularity: +0/-0
    • http://
Banner, Slogan Dan Semua Kata Semangat
« Reply #8 on: January 30, 2005, 05:52:50 PM »
Kalau perempuan on saja............lelaki pula standby saja.............

Offline ikhwani

  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 2720
  • Popularity: +0/-0
    • http://ais-putih.blogspot.com
Banner, Slogan Dan Semua Kata Semangat
« Reply #9 on: January 30, 2005, 11:06:02 PM »
nda payahlah buat kut..tunggu lepas sabah menang 5 win turt turut..baru pi buat

SMD

  • Guest
Banner, Slogan Dan Semua Kata Semangat
« Reply #10 on: January 31, 2005, 12:30:19 PM »
penat jak kasi cadangan, kalau tiada perlaksanaan... :-?  

Offline yanak-anak

  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 1679
  • Popularity: +0/-0
Banner, Slogan Dan Semua Kata Semangat
« Reply #11 on: January 31, 2005, 01:01:48 PM »
bah ngam lah tu...!!!!
conteng saja ...!!!apa-aper lah..!!!
baru ada semangat sikit....
BLUES MONTOK DIKA...!!!

Offline joel83

  • Geng Tatap
  • ***
  • Posts: 655
  • Popularity: +0/-0
    • http://
Banner, Slogan Dan Semua Kata Semangat
« Reply #12 on: January 31, 2005, 01:03:18 PM »
hahah..tulislah kami sentiasa bersama mu..pastikan sabah sentiasa berjuang habis-habisan!!!

Offline ikhwani

  • Geng Karas
  • ****
  • Posts: 2720
  • Popularity: +0/-0
    • http://ais-putih.blogspot.com
Banner, Slogan Dan Semua Kata Semangat
« Reply #13 on: February 01, 2005, 07:01:08 AM »
siapa ketua mau laksana ini...

Offline mrBadak

  • Ketua Kampung
  • Administrator
  • Geng Elite
  • *****
  • Posts: 4704
  • Popularity: +13/-9
  • Gender: Male
  • Founder
    • http://mrbadak.com
Banner, Slogan Dan Semua Kata Semangat
« Reply #14 on: February 01, 2005, 08:12:22 AM »
emmm ndak ada guna buat banner sabahrhinos.com tapi orang2 dia ndak kelihatan pun di stadium.. berapa kali suda kami bawa semua members duduk sama2.. tapi asal datang.. itu juga muka balik2... saya.. trex.. dejavu.. Lai, smd (waktu dia blum berhijrah)...  yg lain mahu juga duduk sanaaa lain tempat... kalau mau join pun.. mesti bagi tiket free..

jgn mare...
Your hate makes us stronger | Glory Glory Man United :evil2: